Comments

 1. ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

  ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ.Ενδιαφέρομαι να λαμβάνω τα newsletter,προσφορές και εκπαιδευτικό υλικό.Σας ευχαριστώ.

  1. Post
   Author
   M.tsiaka

   Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και είμαστε πάντοτε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.Έχουμε τοποθετήσει ήδη το mail σας στην mailing list του hcfed.gr. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε απο κοντά σε κάποια απο τις επόμενες δραστηριότητες του Κέντρου.
   Μαρία Τσιάκα
   Διευθύντρια ΕΚΔΔ

 2. Post
  Author
  admin

  Chris κι εμείς σε ευχαριστούμε, έχουμε βάλει το mail σου στη σχετική λίστα ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα γιά όλα τα νέα και τις δράσεις του ΕΚΔΔ.Και φυσικά μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
  ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE Η ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΧ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ Η ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
  ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 4. Post
  Author
  admin

  Κύριε Μηνά σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, έχουμε προωθήσει το ερωτημά σας στη Διευθύντρια του ΕΚΔΔ κ Τσιάκα η οποία τυγχάνει να απουσιάζει για εκπαιδευτικούς λόγους στο εξωτερικό.Εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θα λάβετε την απάντηση σας.Επι τη ευκαιρία θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο Forum του ΕΚΔΔ όπου και υπάρχει σχετική κατηγορία για ειδικούς.

 5. tsiaka

  Κύριε Μηνά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και λυπάμαι για την αργοπορημένη απάντηση αλλά δυστυχώς και στο βαθμό που γνωρίζω, δεν υπάρχει κάτι σχετικό με το αντικείμενο της ενασχόλησης σας.Φυσικά δεν είμαι Φυσικοθεραπεύτρια για να έχω εντρυφήσει διεξοδικά αλλά στα χρόνια που ασχολούμαι με τις διατροφικές διαταραχές δεν έτυχε να συναντήσω κάποια τέτοια θεματική.Πάντως μου φαίνεται κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αν δε σας κάνει κόπο θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την σχετική ενημέρωση μας, μέσα από τις σχετικές σελίδες του forum του ΕΚΔΔ.
  Μετά τιμής
  Μαρία Τσιάκα
  Διευθύντρια του ΕΚΔΔ.

  1. Post
   Author
   admin

   Κυρία Τζαβέλα σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, έχουμε ήδη προσθέσει το όνομα σας στη mailing list του ΕΚΔΔ ώστε να λαμβάνετε κατά προτεραιότητα τα νέα τού χώρου μας.
   Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά μαζί μας στα Τηλ: 2108003493,Fax: 2112212044 και να ζητήσετε την Διευθύντρια του κέντρου κ.Τσιάκα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας.

 6. ANNA PITTARA

  Καλή σας μέρα. Είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, κι ενδιαφέρομαι να λαμβάνω τα νέα σας μέσω του newsletter, τις δράσεις (σεμινάρια, έρευνα, κτλ) και τις εκπαιδεύσεις του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών.
  Σας ευχαριστώ

  1. Post
   Author
   admin

   Καλή σας ημέρα και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες του ΕΚΚΔ. Το email σας έχει προστεθεί στη maiilig list του Κέντρου οπότε θα λαμβάνετε τα νέα και τις δραστηριότητες μας κατευθείαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.Μην ξεχάσετε επίσης να επισκεφτείτε την fun page στο facebook .Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.

   Μπλέτσος Κωνσταντίνος
   Hcfed.gr Administrator

 7. Γωγώ Καραγιάννη

  Γεια σας, ως ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια θα με ενεδιέφερε να λαμβάνω υλικό και ενημερωση για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

  1. Post
   Author
   admin

   Κυρία Καραγιάννη, σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο ΕΚΔΔ. Έχουμε ήδη το mail σας στην mailing list του hcfed.gr, ώστε να λαμβάνετε σε προτεραιότητα όλα τα νέα και το υλικό σε θέματα διατροφικών διαταραχών.

   Μπλέτσος Κωνσταντίνος
   Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΔΔ
   Διαχειριστής hcfed.gr

  1. Post
   Author
   admin

   Έχουμε προσθέσει το mail σας στη λίστα επαφών του ΕΚΔΔ ωστε να λαμβάνεται τα νέα του κέντρου. Σας ευχαριστούμε.

 8. Αντώνης Κωνσταντέλος

  Καλησπέρα σας, Χρόνια πολλά και Καλή Χρόνια. Είμαι ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ και ενδιαφέρομαι να λαμβάνω τα newsletter,προσφορές και εκπαιδευτικό υλικό.Σας ευχαριστώ πολύ.

  1. Post
   Author
   admin

   Κύριε Κωνσταντέλο σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο ΕΚΔΔ. Έχουμε προσθέσει το mail σας στην mailing list και θα λαμβάνετε κατά προτεραιότητα τα νέα του κέντρου μας.

 9. Ρουμελιώτου Άρτεμις

  Ονομάζομαι Ρουμελιώτου Άρτεμις και είμαι απόφοιτη Ψυχολογίας.
  Θα ήθελα να λαμβάνω το newsletter. Σας ευχαριστώ πολύ!!

  1. Post
   Author
 10. Ελένη Κατόγλου

  Ονομάζομαι Ελένη Κατόγλου. Είμαι εκπαιδευτικός και πάσχω από διατροφική διαταραχή. Ενδιαφέρομαι να λαμβάνω το newsletter σας. Η φόρμα υποβολής του email για το newsletter δε λειτουργεί, τη δοκίμασα επανειλημμένα

  1. Post
   Author
   1. Post
    Author
    admin

    Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή. Έχουμε προσθέσει το mail σας στην λίστα επαφών του ΕΚΔΔ, ώστε να λαμβάνετε τα νέα μας. Σας ευχαριστούμε και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − seven =