Πως χρειάζεται να είναι η πρώτη συνάντηση με ένα πελάτη που έχει πρόβλημα με την τροφή; Τι πρέπει να διερευνήσετε και τι όχι;

Πως να αποφεύγετε τις παγίδες που μπορούν να εγκλωβίσουν εσάς και τους πελάτες σας σε έναν αναποτελεσματικό φαύλο κύκλo.

Ποιά είναι τα όρια της σχέσης σας, τι μπαίνει σε διαπραγμάτευση και τι όχι.

Η πρώτη συνάντηση είναι καθοριστική για το αν ο πελάτης θα συνεχίσει μαζί σας ή όχι. Ισχυροποιείστε τον εαυτό σας στο πρώτο βήμα.Το σεμινάριο απευθύνεται σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, γιατρούς, διαιτολόγους, γυμναστές.

Συντονίστρια:

Μαρία Τσιάκα, Διευθύντρια Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών, Υποψήφια Διδάκτωρ στην Ψυχολογική Ιατρική, Institute of Psychiatry at Maudsley, Kings College London

Τόπος Διεξαγωγής : Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, Κήπων 40 & Χελιδονούς, 145 64 Ν. Κηφισιά.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής : H ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

Κόστος : 60 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Για φοιτητές και σπουδαστές παρέχεται έκπτωση 30%με την προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλ. 210 8003493 καθημερινές 12.00 – 20.00 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *