Ονομάζομαι Αγγελική Ζορμπαλά και γεννήθηκα στη Λαμία το 1973.  Η αγάπη μου για την ψυχολογία, την επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις με οδήγησε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Ψυχολογίας όπου απέκτησα το πρώτο πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Υπουργείο Υγείας.

Δύο χρόνια μετά συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of Manchester και στο University of London αποκτώντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στις Γνωσιακές Επιστήμες (MSc) καθώς και στη διάδραση Υπολογιστή και Χρήστη (MSc- με υποτροφία).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησα πολυετή καριέρα στο Marketing επιτυχημένων πολυεθνικών εταιρειών κατέχοντας διευθυντικές θέσεις (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) και έχοντας ως κύρια αρμοδιότητα την υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων με γνώμονα τον καταναλωτή αλλά και την σύσταση επιτυχημένων εργασιακών ομάδων.

Παράλληλα, δίδαξα σε Ι.Ε.Κ. στο τμήμα Ψυχολογίας ενώ, ολοκλήρωσα την τετραετή ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στην οικογενειακή θεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας στο Χαλάνδρι. Το 2007-2008 επισκεπτόμουν σε εθελοντική βάση το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης ερχόμενη σε επαφή με βασικά προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας όπως η ενδοοικογενειακή βία.

Το ενδιαφέρον μου «για θέματα που απασχολούν κυρίως τις γυναίκες» με ώθησε στην αναζήτηση εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στις διατροφικές διαταραχές, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών και στο οποίο σήμερα απασχολούμαι ως επιστημονικός συνεργάτης.

Η επαφή μου κυρίως με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που ζουν χρόνια στη σκιά της διατροφικής διαταραχής με έχει διδάξει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το θελήσεις πραγματικά. Η μεγαλύτερη συγκίνηση έρχεται όταν λίγο λίγο, μέρα με την μέρα, συνήθειες χρόνων φεύγουν, αλλάζουν, τροποποιούνται, εξαφανίζονται και έρχεται η πραγματική ελευθερία, η πραγματική ζωή, να πάρει την θέση τους. Συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι καταφέρνουμε το όνειρο. Καλή διαδρομή.