Στα πλαίσια της προσπάθειας υποστήριξης των οικογενειών αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος των ατόμων που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργανώνει μηνιαία σεμινάρια για τα αδέλφια και τους φίλους.

Στα σεμινάρια αυτά θα παρέχονται πληροφορίες για την κατανόηση των διατροφικών διαταραχών και θα αναπτύσσονται δεξιότητες για το πώς θα βοηθήσετε τα αδέλφια σας ή τους φίλους σας και πως θα τους υποστηρίξετε στην θεραπεία των διατροφικών διαταραχών.

Θα είναι ένα ζωντανό εργαστήριο αλληλεπίδρασης και πληροφόρησης, με στόχο την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη των αδελφών και των φίλων έτσι ώστε να καταφέρουν να παρέχουν στο αγαπημένο τους πρόσωπο την κατάλληλη βοήθεια και να το βοηθήσουν αποτελεσματικά να απαλλαγεί από τις διατροφικές διαταραχές.

Συντονιστές:

Ηλίας Ρήγος, Οικογενειακός θεραπευτής, Συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών.
Μαρία Σταυρουλάκη, Ψυχολόγος, Συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών.
Τα σεμινάρια θα γίνονται στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών Κήπων 40 & Χελιδονούς, 145 64 Ν. Κηφισιά.
Θα πραγματοποιούνται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 19:00-21:00.
Έναρξη : Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011
Κόστος : 45 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλ. 210 8003493 καθημερινές 10.00-20.00 ή συμπληρώστε τη Φόρμα συμμετοχής δηλώνοντας το σεμινάριο που επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

 


Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *