- Πως χρειάζεται να είναι η πρώτη συνάντηση με ένα πελάτη που έχει πρόβλημα με την τροφή; Τι πρέπει να διερευνήσετε και τι όχι;
- Πως να αποφεύγετε τις παγίδες που μπορούν να εγκλωβίσουν εσάς και τους πελάτες σας σε έναν αναποτελεσματικό φαύλο κύκλο.
- Ποιά είναι τα όρια της σχέσης σας, τι μπαίνει σε διαπραγμάτευση και τι όχι.
- Η πρώτη συνάντηση είναι καθοριστική για το αν ο πελάτης θα συνεχίσει μαζί σας ή όχι. Ισχυροποιείστε τον εαυτό σας στο πρώτο βήμα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, γιατρούς, διαιτολόγους, γυμναστές.
Συντονίστρια: Μαρία Τσιάκα, Διευθύντρια Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών,Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Ψυχοθεραπεύτρια.
Τόπος Διεξαγωγής : Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών, Κήπων 40 &
Χελιδονούς, 145 64 Ν. Κηφισιά.
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής : Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, 10.00 – 15.00 .
Κόστος : 60 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Για φοιτητές και σπουδαστές παρέχεται έκπτωση 30% με την προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Κέντρου στο τηλ. 210 8003493 καθημερινές 12.00 – 20.00, info@hcfed .gr, ή συμπληρώστε την Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Σχολιάστε