Κυρία Μαρία Τσιάκα,
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το δύσκολο έργο που επιτελείτε στη μάχη κατά των διατροφικών διαταραχών μέσω της πολύτιμης βοήθειας σας στους πάσχοντες και τις οικογένειές τους αλλά και στην ενήμέρωση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Αν και δεν σας γνωρίζω προσωπικά καταλαβαίνω ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει δώσει ολοκληρωτικά όλη του τη φύση (σωματική και πνευματική) στη μάχη αυτή αφού δεν αντιμετώπιζεται τους πάσχοντες σαν ”πελάτες του κέντρου” αλλά σαν άτομα με ξεχωριστές προσωπικότητες ο καθένας τις οποίες καλείστε να διερευνήσετε και να βοηθήσετε να βρουν τελικά την ίαση. Αναπτύσσετε πραγματικές σχέσεις με τα άτομα αυτά που συνεχίζετε και μετά την θεραπεία. Είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας αυτών των ατόμων εξαιτίας της διαστρεβλωμένης εικόνας για το σώμα τους και της εμμονής τους με την τροφή και εσείς καταφέρενετε να σας εμπιστευτούν και να ξεκινήσετε μαζί το ταξίδι της ”απελευθέρωσης” από τη διατροφική διαταραχή.


Πραγματικά θεωρώ πως είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση να βλέπετε ανθρώπους ξανά χαρούμενους και υγιείς να ξεκινούν μια καινούργια ζωή και εσείς να τους έχετε οδηγήσει σε αυτή. Συνεχίστε το δύσκολο έργο σας με επιτυχία όπως κάνετε μέχρι τώρα γιατί χρειαζόμαστε αυθεντικούς ανθρώπους σαν και εσάς που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών που μαστίζουν ιδιαίτερα τους εφήβους.


Παρεπιπτώντος τα κείμενά σας είναι εξαιρετικά και να ξέρετε ότι βοηθάνε πολύ κόσμο γιατί δε θυμίζουν σε τίποτα τα αυστηρά επιστημονικά δοκίμια που απευθύνονται μόνο σε ειδικούς αλλά αποτελούν χρήσιμο εργαλείο στην ενημέρωση για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής με λιτό, κατανοητό και τεκμηριωμένο πλήρως τρόπο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να με ακούσετε.

Δ

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *